Kotimainen Liquidblox verkkosivualusta

LiquidBlox on loistava valinta jos haluat päästä helpolla tietoturva- ja alustapäivitysten kanssa. LiquidBloxin kanssa et tarvitse minkäänlaista koodaustaitoa ja mikä parasta, tarvitteassa sinua palvelee suomenkielinen asiakastuki. Valitessasi verkkosivujesi alustaksi LiquidBloxin tuet samalla suomalaista yrittäjyyttä.

LiquidBlox -alustalle saa myös istutettua helposti logoanimaatioita ja videoita ilman ulkopuolisen apua. Vaikka ydinosaamisesi olisi muualla kuin tietokoneen äärellä, tämä alusta on helppo hallita.

 

Kuvassa LiquidBlox -verkkosivualustan logo. LB tarjoaa helposti ylläpidettävät verkkosivut.

LiquidBlox & suunnittelijahaku

LiquidBloxilla on kattava suunnittelijayhteisö joten jos kuitenkin päättäisit ulkoistaa sivujen ylläpidon toisaalle, oikea tekijä löytyy varmasti. Suunnittelijat voivat myös suorittaa sertifikaatin merkiksi osaamisestaan. Haluan asiakkailleni parasta vaikka heistä ei asiakkaitani varsinaisesti tulisikaan, siksi suosittelen tutustumaan LiquidBlox suunnittelijahakuun. Toki löydyn sieltä myös itse, mutta niin löytyy myös moni muu loistava kollega! Selkeän suunnittelijaprofiilin ansiosta näet suoraan kuuluuko suunnittelijan vahvuuksiin hakukoneoptimointi, valokuvaus, verkkokaupat tai sisältömarkkinointi. Mitä teidän yrityksenne tarvitsee juuri nyt ja tulevaisuudessa?

Tämän LiquidBlox -verkkosivut minulta tilattuna sisältää:

On tärkeää että verkkosivusi löytyy hakukoneista. Tämän vuoksi teen sivustolle SEOn eli hakukoneoptimoinnin: Aloitan hakusanatutkimuksesta, muokkaan käytettävät kuva- ja videotiedostot sisältämään valitut hakusanat sekä tiedostonimessä että alt-määritteissä, optimoin metatiedot ja pidän huolen että sivujen rakenne on helppoa luettavaa niin vierailijoille kuin hakukoneillekin.

Teen videomuotoisen opastuksen verkkosivujen sivujen omatoimiseen ylläpitoon, jossa käyn selkeästi askel kerrallaan läpi kaiken mitä LiquidBlox -sivujen muokkaamiseen tarvitsette.

LiquidBlox -verkkosivut

Avaimet käteen -paketti (sis. käyttökoulutuksen)
1200-3600 +alv24%
  • Sivujen suunnittelu ja toteutus
  • Hakukoneoptimointi
  • Kattava käyttökoulutus