Savu Sammakko

Asiakaspalvelu

Savu Sammakko

Hei! Voimmeko auttaa jossakin?

6:18

Liikettä logoon:

Logoanimaatio.fi

Animoidulla logolla jätät voimakkaamman visuaalisen muistijäljen yleisöllesi!  Olemme tuotteistaneet logoanimaatiomme kahteen helppoon kokonaisuuteen:

Logoanimaatio herättää logosi henkiin.

Kun tilaat Klassisen tai Helium -logoanimaation, tilaukseesi kuuluu: - Leveä HD 1920*1080px, .mp4 (esim. Youtube)  - Neliö 1200*1200px, .mp4 (esim. Instagram) -Videon pituus sovittavissa erikseen ilman lisäkustannuksia (oletus 30s) - Täydet käyttö- ja jatkomuokkausoikeudet - Gif-tiedoston animaatiosta, jonka voit liittää esim. sähköpostin allekirjoitukseen, verkkosivuille, tai vaikka keskustelufoorumeille Tilauksen voi tehdä sivun alareunasta löytyvällä lomakkeella tai sähköpostitse. Vastaamme viestiin lisäkysymyksillä animointityyliin liittyen. Tilauksesi vahvistetaan vasta viestinvaihdon jälkeen. Ellei logostasi ole vektoroitua versiota (.eps, .svg, .ai TAI .pdf -tiedostomuoto), vektoroimme sen logoanimaatiotilauksen yhteydessä hintaan 72€ +alv24% (-40% pelkän vektoroinnin hinnasta).

Klassinen Logoanimaatio

Klassinen logoanimaatio on tuote, josta koko yritystoimintamme sai ensimmäiset tuulet siipiensä alle jo kauan ennen selainteoksia. 

KLASSINEN LOGOANIMAATIO ON AINA "KÄSIN"TEHTY JA UNIIKKI.

Oheisella videolla on klassisen logoanimaation malleja. Logovideon tausta voi olla minkä värinen tahansa (mallivideoilla valkoinen). 

HINTA 450€ +alv24%.

Ellei logostasi ole vektoroitua versiota (.eps, .svg, .ai TAI .pdf -tiedostomuoto), vektoroimme sen logoanimaatiotilauksen yhteydessä hintaan 72€ +alv24% (-40% pelkän vektoroinnin hinnasta).

Helium-Logoanimaatio

Ilmava, kevyt ja iloinen - Siksi Helium!

HELIUM-LOGOANIMAATIO TUO LOGOOSI KOLMIULOTTEISUUTTA

Helium -logoanimaatio on kerrostekniikalla luotu animaatio, jossa logoosi saadaan luotua kolmiulotteinen efekti 2D:n hinnalla! Logovideon tausta voi olla minkä värinen tahansa (mallivideoilla musta).

HINTA 240€ +alv24%.

Ellei logostasi ole vektoroitua versiota (.eps, .svg, .ai TAI .pdf -tiedostomuoto), vektoroimme sen logoanimaatiotilauksen yhteydessä hintaan 72€ +alv24% (-40% pelkän vektoroinnin hinnasta).

Tilaa logon animointi

Voit nopeuttaa tilauksen käsittelyaikaa lähettämällä animoitavan kuvatiedoston sähköpostitse:

usva@frogonfly.fi Y-tunnus: 3016106-7 

Seuraa meitä somessa:

LÄHETÄ