Tilaa logosuunnittelu peligraafikolta

Tekemäni työt sisältävät AINA täydet käyttö- ja jatkomuokkausoikeudet.

Jos päätät tilata logosuunnittelun toisaalta, muista varmistaa että saat logon (rajattomien) käyttöoikeuksien lisäksi oikeudet myös sen muokkaamiseen tulevaisuudessa.

Logosuunnittelun hinta on 750€ +alv24%.

Voit lähettää tilauksen tai tiedustelun helposti oheisella lomakkeella. Alla näytteitä suunnittelemistani logoista.

Kuvassa logo jossa lukee Kaidi.
Kuvassa perintäyhtiö Uuvan logo.
Kuvassa arvontakoneet.fi -sivuston logo.
Kuvassa sydämen muotoinen logo jossa lukee "Mila Ilona".
Kuvassa vektorointi.fi -sivun logo.
Kuvassa Lasse Kristian Vainion logo.

Kun tilaat logosuunnittelun, tilaukseesi kuuluu:

Ajatuksia logosuunnittelusta

Logo (sekä liikemerkki) ovat merkittävän tärkeä pala mitä tahansa yritystä. Logo antaa yritykselle jotakin mistä se muistetaan ja tunnistetaan. Kun sitä käytetään taitavasti, voidaan parhaimmillaan luoda assosiaatioita esimerkiksi tiettyjen väriyhdistelmien ja yritysten välille. Esimerkkinä, tuleeko sinulle jokin tietty yritys mieleen kun ajattelet kirkkaan punaista ja keltaista väriä?

Siksi logon suunnitteluun on hyvä panostaa: mitä haluamme logolla viestiä, mitä värejä haluamme käyttää? Tulisiko logon olla ennemmin vakava kuin leikkisä? Erilaisilla aloilla toinen toimii toista paremmin, ja värien antamat mielikuvat vaihtelevat myös alueittain.

Henkilökohtaisesti haluan luoda logosta sellaisen joka jää mieleen ja jossa on jokin erikoinen “twisti”. Logot joissa on käytetty hyödyksi negatiivista tilaa älykkäästi ovat olleet parhaita joihin olen törmännyt, ja sellaiseen jäljen jättävään lopputulokseen pyrin itsekin tehdessäni logosuunnittelua.

Lähtökohtaisesti tietenkin kuuntelen asiakasta ja hänen toiveitaan. Jos jokin ei kertakaikkiaan toimi yritysmaailmassa (esimerkiksi printin suhteen) niin huomautan siitä ja tarjoan vaihtoehtoa jolla syntyy paras kompromissi.

Kuvassa Uuva Oy:n logo tummalla taustalla.
Kuvassa Frogonfly Studios -logo.

Jokaisella logolla on tarina.

Tai ainakin tulisi olla jos minulta kysytään! 

Oman yritykseni nimi sai alkunsa kirjainyhdistelmästä FFS.

Vasta sen jälkeen aloin siihen miettimään sisältöä: sammakot ovat kivoja ja ne symboloivat muutosta sekä vaurautta. Sen perään halusin lisätä jotakin “lennokasta” ja näin syntyi sanaleikki frogonfly, joka sekoitetaan usein sanaan dragonfly (sudenkorento). “Studios” oli helppo lisätä vielä tämän perään, sillä se on graafisilla aloilla yleinen.

Logoni syntyi pitkän ja huolellisen hiomisen jälkeen. Halusin sen olevan ainutlaatuinen. Sininen väri on ollut läsnä alusta saakka, se on luotettava ja vakaa. Sammakon nimi on Savu (joka on Usvan anagrammi!), joten savunsininen väri sopi loistavasti. Koin myös, että erikoinen logo jossa esiintyy satuolento ei enää kaipaa ylleen sen enempää räikeitä tehostevärejä.

Minkälainen tarina teidän logollenne luodaan?