Järjestä somessa ikioma lotto

Lotto - hauskaa ohjelmaa yleisöllesi!

Oletko koskaan ajatellut kuinka järjestetty lotto somessa voisi tuoda lisää liikennettä verkkosivuille, tai generoida lisää seuraajia somekanaville?

Tämä lottokone on maksuton työkalu jolla voit nauhoittaa lottoarvonnasta videon ilman vesileimaa.

Nauhoitettu video tallentuu webm -tiedostomuodossa, tältä sivulta löydät ohjeet kuinka saat videon muutettua laajemmin tuettuun mp4 -muotoon.

Kuvassa Lottokone jolla lotto suoritetaan.

Lotto on peli, johon kaikkien on helppo osallistua

Olen luonut tämän lottokoneen nimenomaan pienyrittäjiä varten työkaluksi sosiaalisen median seuraajakunnan kasvattamiseen. Toki siitä voidaan olla montaa eri mieltä kannattaako haalia seuraajiksi vain palkinnoista kiinnostuneita ihmisiä, mutta jos palkinto on nimenomaan yrityksesi tuottama tuote tai palvelu, niin en itse näe siinä haittaakaan. Sehän on hienoa jos löytyy juuri ne ihmiset, joita kyseinen palkinto kiinnostaa! 

Mainostamalla oikeissa paikoissa oikeaan aikaan voit myös itse vaikuttaa siihen minkälaista yleisöä kanavillesi houkuttelet.

HUOMIO!

Suosittelen käyttämään loton nauhoitusominaisuutta toistaiseksi ainoastaan pöytäkoneilla ja kannettavilla. Joillakin mobiililaitteilla nauhoitus vilkkuu, käytetystä selaimesta riippuen. Syytä selvitellään parhaillaan.

OHJEET LOTTOKONEEN KÄYTTÖÖN:

Kuvassa lotto -peliä varten suunniteltu sininen lottokone.

Päätä Lottonumeroiden määrä

Ensimmäiseksi sinun tulee valita lottonumeroiden määrä lottokoneen vasemmasta yläkulmasta.

1-20 numeroa on asetettu oletukseksi, ja sitä suosittelen pienyrittäjän somekanavien arvontaan.

Kun järjestät loton somessa, muista kertoa seuraajillesi että miltä väliltä numerot tulee valita.

Jos pelata 6+1 -peliä, niin valitse kuningasnumeroksi viimeisenä ulos tuleva pallo.

1-40 numeroa on sama mitä pelataan Veikkauksen järjestämässä lotossa. Sen voittamisen todennäköisyys on yhden suhde noin 15 miljoonaan – laitoin sen mukaan lottokoneeseen vain lähinnä kunnioittaakseni loton pitkiä perinteitä.

Suorita lottoarvonta lempivärilläsi

Voit päättää lottokoneen väriteeman viidestä eri vaihtoehdosta: Sininen, punainen, vihreä, keltainen ja harmaa.

Neljässä ensimmäisessä värissä ulos tulevat pallot ovat satunnaisen värisiä, teemaväriä kunnioittaen.

Harmaa on hillitympi: Siinä kaikki pallot ovat oransseja.

Voit valita teeman lottokoneen vasemmasta reunasta. Valinnat toimivat myös näppäimistöä käyttäen.

Lotto suoritetaan alusta loppuun valitsemallasi värillä, ja kun kone on valmis, voit vaihtaa värin taas halutessasi toiseen.

Otan vastaan ehdotuksia tulevista väreistä / tyyleistä. Minut saa kiinni helpoiten sähköpostitse: usva@frogonfly.fi.

Kuvassa punainen malli lottokoneesta. ohjeita joilla suorittaa oma lotto.
Kuvassa vihreä lottokone. Lotto on suosittu uhkapeli ympäri maailmaa.

Lottokoneen käynnistys

Kun olet valinnut edellä mainitut ominaisuudet lottoarvontaasi varten, kosketa / klikkaa itse lottokonetta ja se alkaa pyörimään. Tämän jälkeen odota pari sekuntia (jotta pallot ovat kunnolla sekaisin – tietenkin 🐸).

Seuraavaksi kun kosketat / klikkaat lottokonetta uudelleen, se aloittaa arvonnan ja syöttää yksitellen ulos seitsemän palloa. Arvonta päättyy kun lottokone on pysähtynyt.

Kun arvontakone on pysähtynyt, sen oikealle puolelle ilmestyy pyörivä ”refresh” -nuolisymboli. Sitä koskettamalla / klikkaamalla voit suorittaa uuden lottoarvonnan mutta VARO: tässä vaiheessa aiemmin arvotut lottonumerot katoavat, joten ota ne tarvittaessa itsellesi talteen.

Nauhoita lotostasi video Instagramiin!

Nyt se herkullinen osuus! Tällä lottokoneella saat nauhoitettua lotostasi videon somekanaviisi ilman vesileimaa! Nauhoituspainike löytyy oikeasta yläkulmasta logoni alta.

Kun nauhoitat lottoarvontasi, koko arvonta tapahtuu alusta loppuun automaattisesti. Elementit lottokoneen ympärillä katoavat nauhoituksen ajaksi.

Nauhoitus kestää noin 24 sekuntia jonka jälkeen video tallentuu laitteellesi. Video tallentuu WEBM -tiedostomuodossa. Selaimesi saattaa kysyä sinulta lupaa videon tallentamiseen.

HUOM: Suosittelen toistaiseksi käyttämään nauhoitusominaisuutta ainoastaan pöytäkoneilla tai kannettavilla. Mobiililaitteiden selaimissa nauhoituksen laatu ei ole yhtä hyvä.

Kuvassa keltainen lottokone ja ohjeet, mistä lotto nauhoitetaan videolle.

Osa somekanavista ei huoli tätä videomuotoa jossa video latautuu (webm), joten se on parempi konvertoida muotoon jota voi käyttää kaikkialla. Tällainen videotiedostomuoto on mp4.

Suosittelen käyttämään maksutonta selaimessa toimivaa konvertteria: oma suosikkini on Cloudconvert.

Kosketa / klikkaa tällä sivulla punaista painiketta ja lataa jo nauhoittamasi WEBM -videotiedosto. Tämän jälkeen ilmestyy punainen painike jossa lukee ”Convert”. Klikkaa sitä. Kun konvertointi on valmis, saat ladattua mp4-videosi vihreästä Download -painikkeesta.

Entäs ne tekijänoikeudet?

Saat käyttää tallentamaasi videota kuten parhaaksi näet! Kaiken lisäksi, jos Canva tai vastaava työkalu somesisällön luomiseen on sinulle tuttu, sinulla on lupa viedä video sinne ja liimata päälle omaa tekstiäsi tai brändiisi sopivia tarroja. Toki arvostan mainintaa @frogonfly, mutta se ei ole pakollinen. Jos huomaan somessa maininnan saatan spontaanisti palkita lottoarvonnan järjestäjiä logovideoilla, sillä oma toiveeni on että mahdollisimman moni löytäisi nämä työkalut.

Tämä siksi, että nämä teokset toimivat työnäytteinäni sekä ohjaavat liikennettä sivuilleni.
Tutustuthan myös Meisseliin, Onnenpyörään ja Pilkunpiippiin.

Kuvassa harmaa lottokone. Kun lotto on valmis, se voidaan suorittaa uudelleen.

Vau mikä lotto! Uudestaan?

Kun lotto on valmis, kuvassa olevan ylemmän nuolen osoittamaan kohtaan ilmestyy hitaasti pyörivä ”refresh” -symboli.

Kun painat siitä, voit suorittaa arvonnan uudelleen. Samalla kuitenkin edelliset numerot katoavat, joten ota ne tarvittaessa itsellesi talteen. 

Alempi nuoli osoittaa kohtaan, josta löydät ohjeita lottokoneen käyttöön. Ei liene yllätys, että se ohjaa samalle sivulle jota tällä hetkellä luet.

Toivotan tulosrikkaita lottohetkiä!

Järjestä oma lotto ja saa logovideo maksutta!

Kun järjestät omalla somekanavallasi arvonnan käyttäen valmistamaani arvontakonetta (Lotto tai Onnenpyörä) ja julkaisemalla videon arvonnasta, saat lahjaksi brändiisi sopivan logovideon maksutta. Logovideo on lyhyt video jossa esiintyy yrityksen logo ja www-osoite, ja sitä voidaan käyttää mm. sosiaalisen median kanavissa, verkkosivuilla, mainoksissa tai tosen videon intro- / outrovideona.

Tägää minut (@frogonfly) somearvontaasi ja otan sinuun yhteyttä!
Tämä tarjous on voimassa toistaiseksi. Logovideomalleja voit selata Youtube -kanavaltani.

Lotto -pelin historiaa:

Lotto on yksi maailman suosituimmista rahapeleistä ja sitä on pelattu eri muodoissaan jo useiden satojen vuosien ajan. Suomessa Lotto-peliä on pelattu vuodesta 1971 lähtien.

Loton juuret ulottuvat kauas menneisyyteen, aina Kiinaan asti. Kiinassa pelattiin jo yli 2000 vuotta sitten Keno-nimistä peliä, joka muistutti nykyaikaista Lottoa. Keno tuli Eurooppaan portugalilaisten merimiesten mukana 1400-luvulla, ja siitä kehittyi myöhemmin erilaisia lottopelejä eri puolilla maailmaa.

Suomessa ensimmäinen Lotto-peli järjestettiin 3. tammikuuta 1971. Pelin ideana oli arpoa seitsemän numeroa 39 numeron joukosta, ja voittaja oli se, joka sai oikein kaikki seitsemän numeroa. Loton järjestäjänä toimi aluksi Suomen Palloliitto, mutta myöhemmin pelin vastuu siirtyi Veikkaukselle.

Loton suosio Suomessa on ollut valtava, ja peli onkin ollut yksi tärkeimmistä rahapelituotteista Veikkauksen valikoimassa. Loton pelimuotoja on vuosien varrella muutettu useaan otteeseen, ja nykyään Lottoa voi pelata valitsemalla seitsemän numeroa 40 numeron joukosta.

Loton historian aikana on voitettu useita miljoonien eurojen jättipotteja ja voittojen jakaminen on ollut merkittävä osa suomalaisten elämää. Loton tuotot ovat myös käytetty monien hyväntekeväisyyskohteiden tukemiseen, kuten urheilun, kulttuurin ja terveydenhuollon edistämiseen.