Työkalujen kalu: meisseli!

Vihdoinkin (lähes) kaikki ongelmat pystyy ratkaisemaan vain meisseliä pyörittämällä! Meisseli on maksuton arvontakone ilman kohdennettua mainontaa.

Kuvassa sininen Meisseli joka pyörää kun sivua rullataan.

Miksi Meisseli on työkalujen kalu ja
arvontakoneiden makeinen?

Meisselin oma teemabiisi:

Meisselin käyttöohjeet:

Näin tulet Meisselimestariksi:

Kuvassa pystysuuntainen sininen Meisseli.
Kuvassa Meisseli -arvontakone puhelimen näytöllä.

Meisseli ja Facebook -arvonta?

Meiltä kysytään säännöllisesti, voiko Meisseliä käyttää Facebook -arvonnoissa.

Kyllä vain! Tässä siihen muutama esimerkki: 

Facebook -arvonta on hyvä järjestää julkaisuna yrityksen / yhteisön omalla seinällä, jolloin jokainen arvontaan osallistuva kommentoija tuo kommentillaan lisää näkyvyyttä julkaisulle. Jos lopullisia osallistujia on alle 30, arvonta on helppo suorittaa Meisselillä: osallistujat numeroidaan siinä järjestyksessä missä ovat kommentoineet, ja Meisseli -arvontakoneeseen asetetaan osallistujien kokonaismäärä. 

Mutta mitä jos osallistujia on huomattavasti enemmän, vaikka 150? Arvonnassa voidaan edelleen käyttää Meisseliä jakamalla osallistujat viiteen 30kpl ryhmään. Numeroidaan ryhmät 1-5, ja vastaavasti valitaan meisselin osallistujamääräksi 5. Arvonta suoritetaan kahdessa osassa, jossa ensimmäisenä arvotaan ryhmä josta voittaja löytyy. Tämän jälkeen loput arvonnasta suoritetaan samalla tavalla kuin ensimmäisenä esitetyssä arvontamenetelmässä.

Meisselillä on jo

0
uskollista käyttäjää!

Meisseli toimii työnäytteenämme ja se ohjaa kävijöitä sivuillemme, sen vuoksi se on maksuton eikä sisällä kohdennettua mainontaa.

Kuvassa kalsarit joissa lukee Meisseli.
💙 Kiitos kaikille Meisselin ystäville!
Onnenpyörä

Jos Meisseli on liian raju kalu yrityksesi somehommiin, niin tarjolla on myös sievempi työkalu pienimuotoiseen arvontaan. Onnenpyörällä voit nauhoittaa arvonnastasi myös videon ilman vesileimaa, ja käyttää sitä vapaasti omissa somekanavissasi.

Kuvassa Onnenpyörä sinivihreällä reunuksella seitsemällä osallistujalla. Onnenpyörä on mobiililaitteelle valmistettu arvontakone.