Ota yhteyttä

Kuinka voin auttaa? Ota yhteyttä ja jutellaan!

 

Haluaisitko jutella arvontakoneista tai verkkosivuista? Ota yhteyttä: pyrin olemaan tavoitettavissa arkisin aamusta iltaan, mutta viikonloppuisin ja arkipyhinä piiloudun internetiltä ja vastailen satunnaisemmin.

En käytä somekanavia viestintävälineinä joten pyydän lähestymään perinteisemmin keinoin.

Otathan yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai lomakkeella:

Kuvassa Usvan allekirjoitus.
Kuvassa Peligraafikko Usva turkoosin, Roope -nimisen Squishmallows -sammakon kanssa. Ota yhteyttä!

Onko sinulle BNI tuttu?

BNI (Business Network International) on maailman suurin liike-elämän suositusorganisaatio. Se perustuu verkostoitumiseen eri alojen yrittäjien kanssa, hyvien suhteiden luomiseen ja kaupan mahdollisuuksien antamiseen toisille Givers gain -periaatteella. Aloitin jäsenenä itse vuonna 2019. Näihin vuosiin on mahtunut muutama lyhyt tauko elämäntilanteiden vaihdellessa mutta vahvasti olen edelleen BNI-toiminnassa mukana. Se ei ole minulle pelkkää kaupan edistämistä, vaan loistava harrastus joka auttaa minua pysymään sosiaalisena ja aktiivisena.

Haluatko sinä lisää kaupan mahdollisuuksia?

Jos kiinnostuit niin yhteyttä, kutsun sinut mielelläni vieraakseni BNI-tapaamiseen (online tai live). BNI ryhmiä on n. 40 eri puolella Suomea joista jokaiselle löytyy oma. Lue lisää BNI:stä täältä.

Aktiivinen Linkkarissa?

Olen vasta hiljattain alkanut tosissani käyttämään LinkedIN -sivustoa verkostoitumiseen muiden yrittäjien kanssa.

LinkedIn on sosiaalinen verkostoitumissivusto, joka on suunnattu erityisesti ammattilaisille ja työpaikkojen hakijoille. Se tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden luoda profiilin, jossa voi listata omaa koulutustaustaa, työkokemusta, taitoja ja suosituksia. Käyttäjät voivat myös verkostoitua muiden ammattilaisten kanssa, seurata yrityksiä ja julkaista sisältöä, kuten artikkeleita ja ajankohtaisia ​​uutisia. LinkedInin avulla käyttäjät voivat löytää työpaikkoja ja hakea niitä, sekä etsiä potentiaalisia työntekijöitä ja löytää sopivia yhteistyökumppaneita.

Ota yhteyttä Linkkarissa, löydät profiiliini tästä. Katsotaan jos voimme auttaa toisiamme jotenkin!

Sovitaanko etätapaaminen?

Pyrin auttamaan kanssayrittäjiä, etenkin vasta yrittäjätaipaleensa aloittaneita sillä muistan kuinka haastavaa ensimmäiset omat ensimmäiset vuoteni olivat. Tarjoan mm. kauppaedustajasopimuksia arvontakoneista 25% provisiolla, mikä voi olla hyvä ylimääräinen tulonlähde pienyrittäjälle. Jos olisit tällaisesta kiinnostunut niin varaa kanssani aika etäpalaveriin, keskustelen aiheesta mielelläni lisää! Esittele samalla myös oman yrityksesi tuotteet / palvelut – ehkä löydämme hyvää synergiaa?

Jätä viesti, tarjouspyyntö tai palaute: