ARVONTAKONEET

Jokainen arvonta työyhteisön, yhteistyökumppaneiden tai asiakkaiden kesken on hieno tilaisuus tuoda yrityksesi brändi ja logo esiin.

Tällä hetkellä meillä on työn alla maksuton ja mainosvapaa arvontakone joka sopisi mahdollisimman monen yrityksen ja yhteisön brändiin. Paras arvonta suoritetaan kuitenkin yrityksen ikiomalla logolla.

 • Meisseli.fi -logo ja vihreä ruuvimeisseli.

  MEISSELI ARVONTAKONE

  Vihdoin voit ratkaista (lähes) kaikki ongelmasi vain meisseliä pyörittämällä! Meisseli on persoonallinen, maksuton arvontakone.

  Meisseli.fi 
 • Kuvituskuva BNI arvontakoneesta, kannettava tietokone jossa punainen näyttö.

  BNI ARVONTAKONE

  Tämä arvontakone on tehty suomen BNI-ryhmien vapaaseen käyttöön. Suunniteltu käytettäväksi pöytäkoneella / kannettavalla.

  BNI Arvontakone 
 • Onnenpyörä arvontakoneen kuvake

  ONNENPYÖRÄ ARVONTAKONE

  Onnenpyörä on arvontakone johon saat itse lisättyä osallistujien nimiä. Halutessasi voit myös nauhoittaa arvonnasta videon.

  Onnenpyörä 

Mikä ihmeen ARVONTAKONE?

Arvontakoneella suoritat järjestämäsi arvonnan ja tuot samalla brändiäsi esille.

Koska miksipä ei? Erilaiset arvonnat ovat enemmän tai vähemmän tuttuja kaiken kokoisille yrityksille. Arvonta on helppo tapa houkutella yritykselle lisää yleisöä ja ylläpitää myös jo olemassa olevien asiakkaiden mielenkiintoa.

Moni kuitenkin kamppailee sen kanssa, kuinka arvonnan saisi suoritettua reilusti ja sääntöjen mukaan. Internetistä löytyy työkaluja tähän, mutta halusimme luoda niiden rinnalle jotakin visuaalisesti kiinnostavaa. Nauhoittamalla arvonnan saat samalla uutta mielenkiintoista somesisältöä, jolla varmasti kiinnität yleisösi huomion.

Valmistamamme arvontakoneet toimivat sekä pöytä- että mobiililaitteilla valitsemallasi selaimella, ilman lataamista tai asentamista. 

Uusin arvontakoneemme on Onnenpyörä:

Yhteistyötä kuvaava kuva, jossa työpöydän päällä tiimi lyö kädet yhteen.

BNI ARVONTAKONE

Meillä on ollut ilo luoda arvontakone maailman suurimmalle liike-elämän suositusorganisaatiolle, BNI:lle. Suomessa toimii tällä hetkellä n. 40 BNI-ryhmää, joissa osassa arvontakone on säännöllisessä käytössä.

BNI arvontakone on suunniteltu käytettäväksi vain pöytäkoneella / kannettavalla, jolloin se voidaan heijastaa helposti valkokankaalle livekokousten yhteydessä.

AVAA BNI ARVONTAKONE

VIDEO BNI ARVONTAKONEESTA:

IKIOMA ARVONTAKONE?

Meiltä saatte tilattua arvontakoneen joka sopii juuri teidän brändiinne.

KYSY LISÄÄ
Kollaasi erilaisia logovideomalleja

JOKO TUTUSTUIT LOGOVIDEOIHIN?

Logovideo on loistava tapa julkaista ja/tai palkita yritysarvonnan voittaja!
Kaikki logovideot alle 100€ +alv24%.

SELAA VALIKOIMAA