LOGO 💙 ANIMAATIO = LOGOANIMAATIO

Toivotko logosi jäävän yleisösi mieleen? Logoanimaatio herättää katsojan mielenkiinnon paremmin kuin pelkkä kuva, ja oikeanlaisella animoinnilla viestit yrityksesi sanomaa tehokkaasti. Meiltä saat ainutlaatuiset, suoraan pelimoottorille rakennetut logoanimaatiot kiinteällä hinnalla.

Löydät tämän sivun helposti muistettavilla osoitteilla:
www.logoanimaatio.fi (toimii myös monikossa) sekä www.animointi.fi.

 • MISSÄ KAIKKIALLA LOGOANIMAATIOTA VOI KÄYTTÄÄ?

  Saat meiltä yhdellä tilauksella logoanimaatiot kahdessa muodossa: mp4-videona, sekä gif-animaationa.


  Logoanimaatiovideota voit käyttää mm. sosiaalisen median alustoilla, verkkosivuilla, Youtubessa, toisen videon introna ja outrona, videopalaverin taustana (tähän tarvitaan usein vihreä taustakangas) tai vaikka kiitoskorttina.

  Gif-animaatiota voit käyttää verkkosivuilla (omani heti tämänkin sivun alussa), monella keskustelufoorumilla ja chateissa, sekä sähköpostin allekirjoituksessa aivan kuten tavallistakin kuvatiedostoa.

 • KUN TILAAT LOGOANIMAATION,TILAUKSEESI KUULUU:

  🔹 Leveä HD 1920*1080px, .mp4 (esim. Youtube) 
  🔹 Neliö 1200*1200px, .mp4 (esim. Instagram)
  🔹 Videon pituus sovittavissa erikseen (oletus 30s)
  🔹 Täydet käyttö- ja jatkomuokkausoikeudet
  🔹 Logoanimaatio gif-tiedostona

  Tilauksen voi tehdä joko sähköpostitse tai suoraan verkkokaupastamme. Tilauksesi jälkeen otamme teihin yhteyttä ja selvitämme toiveesi animoinnin tyyliin liittyen, jonka jälkeen alamme työstämään animaatiota.

  Tarvitsemme logostanne vektoroidun version animointia varten.

 • KLASSINEN LOGOANIMAATIO

  Aina yksilöllinen, sulavasti animoitu teos.


  Klassinen logoanimaatio valmistetaan "käsin" ja on aina yksilöllinen. Teos tehdään suoraan pelimoottorille, jolloin on mahdollista ja kustannustehokasta hyödyntää sitä myöhemmin esimerkiksi logoanimaationa, joka tunnistaa reaaliajan (tämä mahdollistaa esim. automaattisesti vaihtuvan ulkomuodon eri vuodenaikoina / juhlapyhinä).

  Klassisesta logoanimaatiosta pyritään tekemään aina itseään toistava, jolloin se pyörii saumattomasti myös GIF-animaationa. GIF-animaatiota voit hyödyntää mm. sähköpostin allekirjoituksessa.

  HINTA 280€ +alv24%

  Siirry tuotesivulle 
 • HELIUM -LOGOANIMAATIO

  3D -illuusio yksinkertaisella kerrostekniikalla.


  Kevyt Helium -logoanimaatio antaa visuaalisen mielikuvan kolmiulotteisesta kokonaisuudesta. Tekniikka taustalla on melko yksinkertainen, mutta sillä saa aikaan näyttäviä teoksia.

  Helium -logoanimaatiosta pyritään tekemään aina itseään toistava, jolloin se pyörii saumattomasti myös GIF-animaationa. GIF-animaatiota voit hyödyntää mm. sähköpostin allekirjoituksessa.

  HINTA 180€ +alv24%

  Siirry tuotesivulle