MEISSELI ARVONTAKONE

Kuva vihreästä ruuvimeisselistä Meisseli -arvontakoneesta sekä monivärinen Meisseli.fi -teksti. Meisseliä kehystää numeroitu pyöreä reunus.

Vihdoinkin (lähes) kaikki ongelmat pystyy ratkaisemaan vain meisseliä pyörittämällä! Meisseli on maksuton arvontakone ilman kohdennettua mainontaa.

Meisseli löytyy helposti muistettavasta osoitteesta, meisseli.fi.

PYÖRITÄ MEISSELIÄ
Mockup -kuva Meisseli -arvontakoneesta puhelimen näytöllä.

MIKSI MEISSELI ON ARVONTATYÖKALUJEN KALU?

🔹 Toimii selaimessa - ei vaadi lataamista eikä asentamista

🔹 Ei sisällä lainkaan kohdennettua mainontaa

🔹 Arvo voittaja jopa kolmestakymmenestä osallistujasta

🔹 Korvaa kadonnut arpakuutio tai käytä pullonpyöritykseen

🔹 Voita väittely tai arpokaa kumpi siivoaa keittiön tänään

🔹 Toisin kuin muilla arvontakoneilla, Meisselillä on oma teemabiisi

🔹 Ota riski ja rakastu MEISSELIIN!

MEISSELIN OMA TEEMABIISI:

Kuvassa sininen ruuvimeisseli Meisseli -arvontakoneesta, sekä arvontakoneen osoite, meisseli.fi.

ARVONTAKONEEN KÄYTTÖOHJEET

Meisselin täydellinen hallinta:


1. Valitse ylärivistä haluamasi väri. Voit vaihtaa värin milloin vain!

2. Nuolikuvakkeista voit vaihtaa osallistujien määrää aina kolmeenkymmeneen saakka. Koska yhdelle osallistujalle meisseli on tarpeeton, sen tilalla on +/- asetus. Tällä voit selvittää, onko arpomasi asia jees vaiko ehdoton ei, ja voittaa (tai hävitä) vallitsevan kiistatilanteen.

3. Pyöritä meisseliä klikkaamalla/koskettamalla sitä rohkeasti. Meisseli pyörii satunnaista vauhtia 5 sekunnin ajan ennen kuin pysähtyy.

4. Jos meisseli pysähtyy viivalle kahden numeron väliin, klikkaa/kosketa alustaa jommalta kummalta puolelta meisseliä. Tämä on kuin löisit nyrkillä pöytään, ja meisseli hypähtää liikkuen hieman satunnaiseen suuntaan.

5. Etkö kuule ääniä? Hyvä, ei kuulukaan! Maailma on mielestämme jopa tarpeettoman äänekäs paikka jo nyt emmekä kaipaa lisää mökää. Tai sitten vain menemme yli mistä aita on matalin mutta kiitos sen, meisseliä on mukava käyttää missä vain ilman pelkoa siitä että kukaan muu kuulee.

Meisseli arvontakone vaaleanpunaisella teemalla puhelimessa.

FACEBOOK -ARVONTA MEISSELILLÄ?

Meiltä kysytään säännöllisesti, voiko Meisseliä käyttää Facebook -arvonnoissa.

Kyllä vain! Tässä siihen muutama esimerkki: 

Facebook -arvonta on hyvä järjestää julkaisuna yrityksen / yhteisön omalla seinällä, jolloin jokainen arvontaan osallistuva kommentoija tuo kommentillaan lisää näkyvyyttä julkaisulle. Jos lopullisia osallistujia on alle 30, arvonta on helppo suorittaa Meisselillä: osallistujat numeroidaan siinä järjestyksessä missä ovat kommentoineet, ja Meisseli -arvontakoneeseen asetetaan osallistujien kokonaismäärä. 

Mutta mitä jos osallistujia on huomattavasti enemmän, vaikka 150? Arvonnassa voidaan edelleen käyttää Meisseliä jakamalla osallistujat viiteen 30kpl ryhmään. Numeroidaan ryhmät 1-5, ja vastaavasti valitaan meisselin osallistujamääräksi 5. Arvonta suoritetaan kahdessa osassa, jossa ensimmäisenä arvotaan ryhmä josta voittaja löytyy. Tämän jälkeen loput arvonnasta suoritetaan samalla tavalla kuin ensimmäisenä esitetyssä arvontamenetelmässä.

IKIOMA ARVONTAKONE?

Meisseli ei ymmärrettävästi sovi ihan jokaiseen yritysilmeeseen. Hätä ei kuitenkaan ole tämän näköinen: Meiltä saatte tilattua arvontakoneen joka sopii juuri teidän brändiinne.

KYSY LISÄÄ
Mies valkoisissa alushousuissa, joissa lukee "Meisseli.fi".

KIITOS KUN KÄYTÄT MEISSELIÄ!

Meisseli toimii työnäytteenämme ja se ohjaa kävijöitä sivuillemme, sen vuoksi se on maksuton eikä sisällä kohdennettua mainontaa.

💙 Kiitos kaikille Meisselin ystäville!