ONNENPYÖRÄ ARVONTAKONE

Onnenpyörä on kolmikielinen, maksuton arvontakone johon voit itse lisätä osallistujien nimiä. Tämä onnenpyörä toimii suoraan selaimella sekä pöytä- että mobiililaitteilla.

Voit myös tallentaa videon tällä onnenpyörällä suorittamastasi arvonnasta ja käyttää sitä kuten toivot, ilman vesileimoja!

Nauhoitettu video tallentuu WEBM -tiedostomuodossa. Katso ohjeet alempaa, kuinka voit muuttaa tiedostomuodon maksutta esim. mp4 -muotoon, jolloin videota voi käyttää useammassa kohteessa.

Kokeile onnenpyörää:

ONNENPYÖRÄ

AUTA MEITÄ KEHITTYMÄÄN!

Tämä onnenpyörä on uunituore ja juuri julkaistu. Otamme mielellämme vastaan bugi-ilmoituksia, kehitysideoita, sekä palautetta suuntaan sekä toiseen. Lähetä onnenpyörää koskeva palautteesi osoitteeseen usva@frogonfly.fi.

ONNENPYÖRÄN KÄYTTÖOHJEITA

Lisää osallistujia onnenpyörän kiekolle kirjoittamalla nimi tekstikenttään, ja painamalla "Lisää osallistuja" -painiketta (tai näppäimistöltä ENTER). Voit lisätä osallistujia kolmeenkymmeneen saakka. Maksimimäärä merkkejä tekstikentässä on 20.

Voit vaihtaa onnenpyörän väriefektiä (tai poistaa sen) vasemmanpuoleisesta pyöreästä ikonista. Tätä voi muokata myös onnenpyörän pyöriessä. Kun onnenpyörä pyörii, odota kärsivällisesti sen loppua. Voit muokata osallistujalistaa taas vasta sen jälkeen kun onnenpyörä on pysähtynyt.


Onnenpyörän pysähtyessä voittajan nimi ilmestyy kiekon alapuolelle.

IDEOITA ONNENPYÖRÄN KÄYTTÖÖN

Onnenpyörään voi lisätä muutakin kuin vain nimiä!

ESIMERKKI 1:
Ostakaa kotiin pussi karkkia ja lisätkää onnenpyörään kohtia "Ota 1 karkki, ota 2 karkkia...". Näiden lisäksi onnenpyörään voi laittaa kohtia joissa on pieniä askareita, kuten pyyhi pöytä, tyhjennä tiskikone, kerää pyykit... ehkä tällä saadaan hauskalla tavalla perheen teinitkin liikkeelle?

ESIMERKKI 2:
Keksikää porukalla valmiita tehtäviä ja kirjoittakaa ne kiekolle. Tällä vuosituhannella pullonpyöritykseen ei enää tarvita pulloa. Illanistujaisissa toimii vastaavasti myös toinen valmistamamme arvontakone, joka löytyy osoitteesta meisseli.fi.

NAUHOITA ONNENPYÖRÄSTÄ VIDEO!

Kun nauhoitat videon arvonnastasi tällä onnenpyörällä, video tallentuu laitteellesi WEBM -tiedostomuodossa.

Osa somekanavista ei huoli tätä videomuotoa, joten se on parempi konvertoida muotoon jota voi käyttää kaikkialla.

Tällainen videotiedostomuoto on mp4.

Suosittelemme käyttämään maksutonta selaimessa toimivaa konvertteria: oma suosikkimme on Cloudconvert.

Klillaa tällä sivulla punaista painiketta ja lataa jo nauhoittamasi WEBM -videotiedosto. Tämän jälkeen ilmestyy punainen painike jossa lukee "Convert". Klikkaa sitä. Kun konvertointi on valmis, saat ladattua mp4-videosi vihreästä Download -painikkeesta.

KONVERTOI WEBM > MP4

Onnenpyörä arvontakoneen esittelyvideo

ONNENPYÖRÄ OMALLA LOGOLLA?

Meiltä saatte tilattua onnenpyörän tai muun arvontakoneen joka sopii juuri teidän brändiinne.

KYSY LISÄÄ
Kollaasi erilaisia logovideomalleja

JOKO TUTUSTUIT LOGOVIDEOIHIN?

Logovideo on loistava tapa julkaista ja/tai palkita yritysarvonnan voittaja!
Kaikki logovideot alle 100€ +alv24%.

SELAA VALIKOIMAA