Minipelit
400-800€

Selaimessa toimivat minipelit ovat helpompi ja edullisempi vaihtoehto vaativalle ja aikaa vievälle pelisuunnittelulle. Voit teettää pelin jossa esiintyy oma logosi tai tuotekuvia. Minipelit rakennetaan valmiille pohjille, joita tällä hetkellä on siirtopalapeli, klassinen palapeli, sekä muistipeli. Lisää pelipohjia on rakenteilla parhaillaan, ja voit myös ehdottaa omaasi. Hinta määräytyy työhön käytettävien tuntien ja sisällön laajuuden mukaan.

 

Rakenteilla olevat pohjat: Labyrintti, flipperi.

 

Markkinointipelit
3000€ >

Markkinointipeli on laajempi, kustomoitu peli joka suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa.

”Minkälainen markkinointipeli sopisi yritykselleni?”

Mitä pelillä halutaan saavuttaa? Lisää tunnettavuutta, uusia asiakasryhmiä, henkilöbrändäys, tai vaikka erottuva alusta jossa esitellään oma työyhteisö? Peli on mahdollista suunnitella ja toteuttaa myös yhteistyössä muiden tahojen kanssa. Me huolehdimme siitä, että peli sisältää siihen kuuluvat tärkeät elementit: Vaivaton ja miellyttävä käyttöliittymä, uudelleenpelattavuus sekä yhteensopiva markkinointisisältö.

Pelin suunnittelu on helpoin aloittaa pohtimalla, mitkä ovat ne yrityksesi arvot/voimavarat joita haluatte pelinne kautta korostaa. Tällaisia voivat olla esimerkiksi estetiikka, koulutus, ekologisuus, terveys, mielen ja kehon harmonia, sekä vihreät arvot. Autamme sinua mielellämme pelisuunnitelman aloituksessa, maksutta, joten ota huoletta yhteyttä.