yksilölliset verkkosivut hakukoneoptimoinnilla

Verkkosivut eivät ole vain yrityksen käyntikortti netissä, vaan niiden tulisi olla tehokkaasti hyödynnetty myyntikanava joka löytyy hakukoneista oikeilla hakusanoilla. Tämän vuoksi verkkosivuprojekteihini kuuluu myös hakusanatutkimus sekä optimointi.

Kumpi alusta on teille sopivampi?

Kuvassa LiquidBlox -verkkosivualustan logo. LB tarjoaa helposti ylläpidettävät verkkosivut.

LiquidBlox

WordPress

Tärkeää kun valitset verkkosivuillesi alustaa:

Olet varmasti kuullut sanonnan ”halvalla ei saa hyvää”? WordPress -alustan kuulee usein olevan maksuton ja tästä syystä moni valitsee alustakseen sen. Vaikkakin avoimen lähdekoodin alusta tosiaan on maksuton, sillä ei mitenkään päin saa hyvännäköisiä ja toimivia sivuja ilman maksullisia lisäosia, puhumattakaan jos haluaa panostaa hakukoneoptimointiin ja sen tulosten seurantaan.

WordPress on myös kohtalaisen haastava alusta. Jos ydinosaamisesi yrittäjyyden osalta on toisaalla kuin tietokoneen äärellä, se ei välttämättä ole vaihtoehdoista paras. Päivittämättä jääneet lisäosat verkkosivuilla altistavat sivut tietoturvariskeille ja päivitysten pitkäaikainen laiminlyönti voi kirjaimellisesti rikkoa koko verkkosivut. Tämän sattuessa, voi ammattilaisen palkkaaminen tulla kalliiksi.

LiquidBloxilla näistä päivityksistä pitää huolen alustan ylläpitäjä.
Katso LiquidBloxin ajankohtainen hinnasto täältä.

Onko yrityksellä pakko olla verkkosivut?

Pakko ei ole, mutta verkkosivut on nykypäivänä olennainen väline jokaiselle yritykselle. Tässä muutamia syitä sille:

Läsnäolo verkossa:
Verkkosivuston avulla yritys voi olla läsnä verkossa ja olla potentiaalisten asiakkaiden saatavilla 24/7. Kaikki eivät käytä sosiaalista mediaa, joten yritykselle ei välttämättä riitä pelkkä Facebook.

Uskottavuuden lisääminen:
Ammattimaisesti suunniteltu verkkosivusto jolla on laadukasta sisältöä ja käyttäjäystävällinen navigointi, voi auttaa rakentamaan luottamusta ja uskottavuutta potentiaalisten asiakkaiden keskuudessa.

Markkinointi ja myynninedistäminen: Verkkosivusto tarjoaa alustan tuotteiden ja palvelujen edistämiseen, ja sitä voidaan käyttää myös kohdennettujen markkinointikampanjoiden toteuttamiseen. Huolellisen hakukoneoptimoinnin avulla verkkosivuistasi tulee parhaimmillaan automaattinen myyntikone.

Kilpailuetu: 
Nykypäivän kilpailluilla markkinoilla verkkosivusto on välttämätön, jotta voi pysyä kilpailijoiden edellä ja houkutella uusia asiakkaita.

Parempi asiakaspalvelu:
Verkkosivusto voi tarjota asiakkaille arvokasta tietoa, kuten usein kysyttyjä kysymyksiä, tuotetietoja ja yhteystietoja, jolloin heidän on helpompi ottaa yhteyttä yritykseen.

Parempi asiakkaiden sitoutuminen:
Verkkosivusto voi myös helpottaa asiakkaiden sitoutumista esimerkiksi sosiaalisen median integroinnin, blogikirjoitusten ja sähköpostitiedotteiden avulla.

Analytiikka ja tiedonkeruu: 
Verkkosivut voi tarjota arvokasta tietoa asiakkaiden käyttäytymisestä ja mieltymyksistä käyttämällä analytiikkatyökaluja, joita voidaan käyttää liiketoiminnan ja asiakaskokemuksen parantamiseen.

 

Kaiken kaikkiaan verkkosivut on ratkaisevan tärkeä kaikille yrityksille, jotka haluavat luoda vahvan verkkoläsnäolon, rakentaa uskottavuutta sekä houkutella ja pitää asiakkaita.